De ce Lactacyd

Noi înţelegem sensibilităţile zonei intime şi importanţa menţinerii unui pH echilibrat ca o condiţie esenţială pentru sănătatea acestei zone. Intenţia noastră este să oferim produse care să atingă cele mai înalte standarde de calitate. Iată cum:

icon-ph2

Un pH echilibrat

PH-ul echilibrat, acid, respectă aciditatea naturală a zonei intime.

icon-chem2

Testat clinic

Produsele noastre sunt supuse unor ample testări clinice şi ginecologice pentru a le confirma eficacitatea şi blândeţea. A fost dovedit clinic faptul că produsul de îngrijire feminină Lactacyd oferă atât o îngrijire delicată, cât şi protecţie împotriva mirosului şi iritaţiei dacă este utilizat zi de zi. Toate produsele pot fi folosite zilnic în condiţii de siguranţă.

icon-expertise2

Expertiză

Se bucură de încrederea a milioane de femei din întreaga lume de peste 60 de ani. Lactacyd crede că igiena feminină are nevoie de un partener apropiat şi de încredere. Lactacyd oferă o gamă completă de produse de îngrijire intimă adaptate nevoilor tale de zi cu zi, dar și pentru situații în care te confrunți cu disconfortul vaginal.

icon-drop2

Acid lactic natural

Toate produsele Lactacyd sunt îmbogăţite cu acid lactic natural care asigură dezvoltarea bacteriilor benefice în flora vaginală şi ajută la menţinerea acidităţii naturale ale zonei intime.

icon-leaf2

Ingrediente cu acţiune blândă şi moderată

Produsele Lactacyd conţin ingrediente bazate pe lapte cu acţiune blândă, inclusiv lactoserum şi acid lactic, prezente în mod natural în zona intimă a femeii. Formula delicată fără săpun este atât de blândă încât poate fi utilizată zilnic.