CÂND SE UTILIZEAZĂ

 

+Ce produse pot fi utilizate în timpul menstruaţiei?

Sub influenţa fluctuaţiilor hormonale care se produc în timpul ciclului menstrual, echilibrul natural al zonei intime poate fi temporar deranjat. Dacă acest lucru se întâmplă, Lactacyd Pharma poate ajuta la refacerea echilibrului.

+Lactacyd se poate utiliza în timpul sarcinii?

Lactacyd poate fi folosit în deplină siguranţă. Are o acţiune delicată, nu conţine săpun şi este adaptat zonei intime. În timpul sarcinii, zona intimă este în mod aparte vulnerabilă. Utilizează Lactacyd Pharma care ajută la protejarea împotriva proliferării bacteriilor şi la menţinerea echilibrului natural al zonei intime.

+Cum mă pot simţi curată şi proaspătă zi de zi?

Lactacyd folosit în timp ce faci duş te poate ajuta să te simţi curată şi proaspătă. Produsele Lactacyd au un pH echilibrat care respectă aciditatea naturală a vaginului. Pentru a avea acea senzaţie de curăţenie şi prospeţime în timpul activităţilor în aer liber, utilizează Lactacyd Șervețele umede, care conţin acid lactic, pentru a ameliora protecţia naturală a vaginului, şi alantoină, cu efect calmant pentru piele.

+Simt o iritație în zona intimă, o senzație de mâncărime și usturime. Pot folosi o loțiune care să amelioreze acest disconfort?

Pare să fie vorba de simptomele unei micoze vaginale, infecție cu care se confruntă 75% dintre femei. Consultă un medic ginecolog pentru a primi tratamentul corespunzător. Acesta îți va recomanda să folosești produse cu pH alcalin, care să distrugă aciditatea de care ciupercile au nevoie pentru a se dezvolta. În acest caz, poți folosi loțiunea Lactacyd Pharma Antifungal ca adjuvant în ameliorarea acestor simptome.

+Lactacyd se poate folosi cu regularitate dacă doresc să rămân însărcinată?

Absolut. Folosirea Lactacyd nu are niciun efect asupra fertilităţii tale sau asupra potenţei spermei.

+Dacă mă confrunt cu o micoză vaginală mai pot folosi produse de igienă intimă?

Da, însă este indicat să folosești produse cu pH alcalin, care să distrugă aciditatea de care ciupercile au nevoie pentru a se dezvolta. Pe lângă tratamentul oferit de medicul ginecolog, poți folosi loțiunea Lactacyd Pharma Antifungal, cu agenți antimicotici și pH alcalin, ca adjuvant în ameliorarea simptomelor de mâncărime, usturime și senzație de arsură.